Prostamid od prostatisa: profesionalno liječenje prostatitisa!

Prostamid od prostatisa: profesionalno liječenje prostatitisa!

 • olakšava upalu i bol
 • normalizuje urinarne funkcije i poboljšava erekciju
 • obezbjeđuje postojane i dugotrajne rezultate
 • djelotvoran u bilo kojoj dobi i na bilo kojem stadijumu bolesti
Naručiti sada

Čaj Prostamid: Pobjeda nad prostatitisom u 3 koraka!

Prostamid od prostatisa: profesionalno liječenje prostatitisa!

 1. Uklanja bol i upalu Već za nekoliko dana, bol, upala i spazmi se ublažavaju, a pri redovnom korištenju – postepeno i nestaju
 2. Olakšava mokrenje Biljne komponente čaja Prostamid šire mokraćne puteve, pomažu redovno i potpuno pražnjenje mokraćne bešike – bez odlaska u toalet preko noći, bola i nelagode
 3. Zaustavlja prostatitis Zahvaćene ćelije i organi urogenitalnog sistema vraćaju svoje normalne funkcije. Zdrava cirkulacija krvi se obnavlja u karlici. Seksualna funkcija je obnovljena. Rezultati su postojani.

Zašto stručnjaci preporučuju čaj Prostamid kao pomoćno sredstvo za liječenje prostatitisa?

Prostamid od prostatisa: profesionalno liječenje prostatitisa!

 • Olakšava upalu i bol
 • Olakšava oticanje prostate
 • Uništava patogene bakterije
 • Poboljšava cirkulaciju krvi, uklanja stagnaciju u karlici
 • Brzo obnavlja zidove krvnih sudova
 • Čisti i obnavlja vene u karlici
 • Uklanja krvne ugruške, prorjeđuje krv
 • Liječi sluzokožu urogenitalnog sistema
 • Obnavlja libido, erekciju i želju za seksom
 • Pojačava imuni sistem i otpornost tijela na stres
Naručiti sada

Kako se Prostamid bori protiv prostatitisa

Dragoljub Cavnić, stručnjak za muško zdravlje načelnik klinike za urologiju

Zahvaljujući dobro uravnoteženoj kombinaciji ljekovitih biljaka, Prostamid je djelotvoran protiv mnogih glavnih uzroka prostatitisa kao i protiv njegovih simptoma. Zahvaljujući antibakterijskom i antiseptičkom djelovanju čaja Prostamid, on uništava patogene bakterije i mikroorganizme koji uzrokuju prostatitis. To znači da Prostamid uklanja suštinski uzrok bolesti.

 

Pokazao je protivupalna, antioksidantska i svojstva ojačavanja krvnih sudova Prostamid podstiče obnovu mikrocirkulacije u tkivima žlijezda prostate. Za rezultat imate potpuno obnavljanje funkcija i zdravlja organa.

Stvarni ljudi, stvarni rezultati

Marinko, 45

Nedavno su mi dijagnostikovali prostatitis. Imam samo 45 godina i još bih htio da se osjećam kao muškarac. Dobro je da sam na vrijeme saznao za čaj Prostamid dok bolest još nije hroničnog tipa. Efekat sam osjetio već posle 2 kursa. Za 2 nedjelje je bol prošao, bolje stanje s erekcijom. Sad noću idem u toalet 1-2 puta (ranije sam morao i 5 puta). Osjećam se dobro, za ocjenu 8 od 10. Nadam se da ću se za mjesec dana osjećati za 10!

Bojan, 28

Imao sam hronični prostatitis kad sam došao iz vojske. Bol je bio tako snažan posljednjih 6 mjeseci da nisam ni pomišljao na seks sa ženom. Srećom, ona ima prijatelja doktora koji mi je preporučio Prostamid. Za mjesec dana sam bio kao zepeta puška. Nema više bola i normalno mokrim. A sad je i seksualni život ponovo kako treba!

Milo, 53

Narode, ovo je nevjerovatan proizvod! Odlučio sam da prođem jedan tretman da spriječim prostatitis. Osjećam se mnogo mlađe. Osjećam se snažnije, imam više energije, a erekcija je čvršća nego ikad. Želim da budem aktivan. Eto šta bude kad imate zdravu prostatu! Prije toga sam se osjećao kao starac sa 53 godine. Ako ga još niste probali, preporučujem da to uradite. Sve je prirodno, pa nema neželjenih posljedica!

Igor, 36

Prije 10 godina sam dobio dijagnozu “hronični prostatitis”. S vremenom sam naučio da živim s tim. Ali kad smo žena i ja htjeli da dobijemo dijete, bilo je problema sa začećem. Testovi su pokazali da sam neplodan – loš kvalitet sperme kao posljedica prostatitisa. Počeo sam da tražim ekspres način liječenja ove bolesti. Nisam htio da se trujem hemijom, htio sam nešto prirodno. U krajnjem slučaju, već sam bio spreman na operaciju. Ali, na sreću, prošlo je bez toga – pročitao sam na medicinskom forumu o čaju Prostamid. Pio sam ga 2 mjeseca po nekoliko šolja na dan u kombinaciji sa drugim lijekovima i sad sam potpuno zdrav. Nalazi su pokazali da više nemam prostatitis. I što je najvažnije: žena mi je trudna!

Naručiti sada

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: