Parazol od parazita: potpuno čišćenje tijela bez štete!

Parazol od parazita: potpuno čišćenje tijela bez štete!

 • Uklanja parazite već tokom 1. tretmana zahvaljujući sastojcima kao što su: aromatični karanfilić, suvi ekstrakt pelina, trava pelina, suvi ekstrakt vratića, cvjetovi vratića.
 • Poboljšava zdravlje i štiti jetru, srce, pluća, želudac i kožu od parazita
 • Poboljšava razgradnju parazita u crijevima i deaktivira izležena jaja parazita pomoću svojih aktivnih materija
Naručiti sada

Provjerite da li imate simptome zaraze!

Parazol od parazita: potpuno čišćenje tijela bez štete!

 1. Alergija (osip, suzenje očiju i curenje nosa)
 2. Česte prehlade, upala krajnika, začepljen nos
 3. Hronični umor (brzo se umarate bez obzira što radili)
 4. Česte glavobolje, zatvor i proliv
 5. Bol u mišićima i zglobovima
 6. Nervoza, nesanica i gubitak apetita
 7. Tamni krugovi i vrećice ispod očiju

Kako paraziti dođu u tijelo?

 • Prenosnicima zaraze
 • Putem vode, zemlje i hrane
 • Preko ljubimaca, insekata
 • Preko stvari i na javnim mjestima
Naručiti sada

Kako čaj Parazol djeluje na zaraženo tijelo?

Parazol od parazita: potpuno čišćenje tijela bez štete!

 1. Absinthi Herba
  Pogubno djeluje na sve poznate parazite, normalizuje probavu, uklanja anemiju, uklanja žgaravicu, eliminiše neprijatni zadah iz usta, čisti organizam.
 2. Origani Herba
  Poboljšava probavu, ojačava peristaltiku crijeva, poboljšava apetit, ima protivmikrobna i protivparazitska svojstva, ojačava imunitet.
 3. Thymi Vulgari Herba
  Uništava štetne mikroorganizme, predstavlja protivvirusno sredstvo, poboljšava probavu, povećava zaštitne funkcije organizma, izbacuje iz organizma štetne materije, dezinfikuje.
 4. Mentha Folium, Anis Fructus
  Poboljšavaju probavu, normalizuju prirodnu mikrofloru crijeva, uklanjaju mučninu i žgaravicu, eliminišu neprijatni zadah iz usta, uklanjaju spazme i kolike.

Zašto je čaj Parazol bolji od specijalnih hemijskih lijekova?

 • Certifikovani preparat kog preporučuju ljekari za uklanjanje parazita kod kuće
 • Vaša djeca će biti zaštićena od infekcija
 • Sadrži samo ljekovito bilje prikupljeno u ekološki netaknutim mjestima
 • Ne uzrokuje nuspojave (za razliku od hemijskih lijekova koji uzrokuju nesvjesticu, mučninu, povraćanje i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre)
 • Potpuno je siguran detoksifikacijski proizvod tako da se može uzimati bez ljekarskog recepta

Mišljenje stručnjaka:

Nakon prehlade, najčešće bolesti su one uzrokovane parazitima. U današnje vrijeme postoji mnogo proizvoda protiv parazita, ali čaj Parazol je prvi koji se pojavio na tržištu. Tokom proteklih deset godina dokazao se kao pouzdan preparat koji pruža brze rezultate. Parazol je jedinstvena mješavina ljekovitog bilja. Propisujem Parazol svojim pacijentima za uklanjanje i prevenciju parazitske zaraze. Priprema se tako što jednu kašiku čaja prelijete šoljom ključale vode i ostavite da odstoji 30 minuta. Pijete šolju čaja 2-3 puta dnevno.

Dr Luka Lučić

Spec. infektolog Doktor medicine

Šta kažu oni koji su već probali Parazol ?

2011. godine sam dobila parazite. Od tada je moje stanje bilo kritično. Sve je počelo sa stalnim bolovima. Nakon ljekarskog pregleda, preporučeno mi je da se testiram na parazite. Testiranje je otkrilo da su jaja parazita prisutna u mom tijelu. Dobila sam terapiju u bolnici za zarazne bolesti, a tokom liječenja su korišteni hemijski lijekovi. Nakon godinu dana, paraziti su se vratili. Odlučila sam se za prirodne preparate. Parazol je izgledao kao najefikasniji. Dobro sam već 2,5 godine! Riješila sam se alergije, astme, slabosti, nesvjestice i bolova. Moj jezik je vratio svoju prirodnu boju, a crijeva mi funkcionišu savršeno!

Smiljana

Dobro sam pročitala sadržaj Parazol -a i recenzije na internetu. Naravno, brinula sam se da li će mi pomoći ili ne. Nakon razgovora sa konsultantima, odlučila sam da ga probam. Strogo sam slijedila uputstvo. Po završetku tretmana osjećala sam se kao potpuno druga osoba. Ponovo sam bila dobro raspoložena a i na poslu sam bila efikasnija. Kad sam primijetila sva ova poboljšanja, skakala sam od radosti! Više nema parazita. Svaki put kad pomislim da su mogli porasti i do 38 cm, srce mi zastane! Hvala vam što ste me izliječili!

Živana

HVALA VAM OD SRCA na ovako fantastičnom proizvodu! Naš sin je bio stalno bolestan. Dermatitis nije bio najveći problem! Zatvor, proliv, gubitak apetita, blijedo lice, curenje nosa i bolovi u stomaku… Davali smo mu razne lijekove, ali onda smo odlučili da mu damo lijekove za odrasle. Srećom, posjetila nas je njegova tetka. Bila je iskusnija u uspostavljanju dijagnoze nego neki ljekari. To je životno iskustvo! Preporučila nam je Parazol . Bože moj! Nakon mjesec dana naš sin je bio neprepoznatljiv. Postao je snažniji i aktivniji! Što je najvažnije, bio je više zainteresovan za učenje! Sada sam oprezna, pazim da nam paraziti ne unište živote!

Anđa

Naručiti sada

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: