Optimus Gel za zglobove: revolucionarna metoda za reumatske bolove je već dostupna!

Optimus Gel za zglobove: revolucionarna metoda za reumatske bolove je već dostupna!

Poznati njemački reumatolog dao je iskren intervju za bosanskohercegovačke medije

 

Dr. Karl Kirschmayer: “U Bosni i Hercegovini se bolesti zglobova i dalje liječe zastarjelim i neučinkovitim lijekovima koji zahtijevaju kontinuiranu primjenu do kraja života. A u Europi, zglobovi se liječe jednako lako kao i prehlada.”

– Kakva je situacija u Njemačkoj što se tiče liječenja zglobova?

– Svi njemački doktori, reumatolozi, doktori opće prakse i medicinski radnici već odavno znaju da se za izliječenje bolesti mora djelovati na uzroke, a ne na posljedice. Ovo je jamstvo potpunog, brzog i sigurnog oporavka. I koji je glavni razlog problema sa zglobovima? Akumulacija orto-soli zbog poremećaja cirkulacije i problema sa cirkulacijom sinovijalne tekućine.
Urati ili prava sol mokraćne kiseline, uzrok gihta.

Optimus Gel za zglobove: revolucionarna metoda za reumatske bolove je već dostupna!

Osteofiti ili kalcinirane soli uzrokuju preostalih 97% bolesti zglobova i kičme. Sve su to vrste artritisa i osteoartritisa, DDD, osteoporoze, reume, bursitisa, pa čak i higroma. Sve ove bolesti imaju jedan osnovni uzrok – naslage osteofita. Soli se nakupljaju na površini zgloba i poput brusnog papira bruse okolna tkiva, tj. kosti i hrskavicu. Rastući kristali soli oštećuju mišićno tkivo, tetive, krvne žile i kapilare. Time izazivaju upalu, infekciju, otekline i jaku bol.

U uznapredovalim slučajevima, velike nakupine orto-soli mogu lako slomiti dio kosti nakon naglog pokreta, uzrokujući potpunu onesposobljenost i trajnu imobilizaciju zgloba.

Vrlo opasna zabluda je da je kalcij dobar za zglobove. Da, kalcij je dobar, ali samo ako imate ZDRAVE zglobove. Kada su zglobovi bolni ili pucketaju, to znači da se oko njih već formirao sloj osteofita. Osim što jača koštano tkivo, kalcijum također jača soli osteofita, pogoršavajući i ubrzavajući njihov rast.

Stoga njemački reumatolozi prvo obnavljaju cirkulaciju krvi u zahvaćenom zglobu kako bi odbacili orto-so, nakupljenu tijekom godina. To, pak, obnavlja normalnu cirkulaciju sinovijalne tekućine i pokreće proces oporavka tkiva zgloba.

Bolesti zglobova, koje ljudi u Bosni i Hercegovini pokušavaju odvojeno “liječiti”, u Europi su odavno kombinirani u jednu grupu bolesti zvanu kalcinoza zglobova. To uključuje:

 • Giht
 • Artritis
 • Osteoartritis
 • Degenerativnu bolest diska
 • Reumu
 • Osteoporozu
 • Burzitis
 • Sinovitis
 • Higrom
Naručiti sada

Optimus Gel za zglobove: revolucionarna metoda za reumatske bolove je već dostupna!

– Kako ‘čistite’ zglobove u Njemačkoj?

– Danas postoje posebni pripravci namijenjeni čišćenju zglobova od naslaga soli. Oni sadrže kondroitin. Na primjer, vrlo dobar pripravak je Optimus gel. Sadrži kondroitin u svom posebnom, lako apsorbiranom obliku, što ovaj pripravak čini visoko učinkovitim.

Druga važna prednost proizvoda Optimus gel je što sadrži kompleks sistemskih artro-vitamina i elemenata u tragovima, dizajniranih za poboljšanje performansi zglobova. Odnosno, ima odgovarajući kurativni učinak na tkivo kosti i hrskavice, sinovijalnu tekućinu, mišićna vlakna, ligamente i tetive. Drugim riječima, ima sveobuhvatan i širok spektar djelovanja.

Optimus gel sadrži preko 50 komponenti. Neću ih sve nabrajati, samo glavne:

 • ĐUMBIR. Ipitivanja su pokazala da pospješuje cirkulaciju i smanjuje upalne procese i bolove u mišićima
 • MAGNEZIJEV SULFAT. Poznat je po tome što opušta mišiće i uklanja višak vode iz tkiva, te smanjuje otekline.
 • LAVANDA. Ublažuje bolove kod neuralgija, smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti.
 • RUZMARIN. Poboljšava perifernu cirkulaciju i smanjuje bolove na mestu primene. Ublažava simptome reume, gihta i artritisa, deluje protivupalno.
 • MENTA. Opušta mišiće i smanjuje bolove u zglobovima. Eterično ulje peperminta deluje jako efikasno u opuštanju mišića i protiv bolova. Posebno je od pomoći kod bolova u leđima i kičmi, glavobolje i bolnih upala mišića.
Naručiti sada

Komentari

Otkrio sam Optimus gel na jednom od foruma za probleme sa zglobovima. Mnogi se hvale rezultatima. I ja sam odlučio naručiti. Koristim ga samo 3 dana i vidim očito poboljšanje. Bol je prošla u potpunosti, još uvijek sam malo natečen, ali mnogo manje nego prije. Javit ću vam se nakon što završim liječenje, ali zasad sam jako sretan.

Zair M.

Moj komšija, koji ima 72 godine, često se žalio na leđa. Ali prošlog mjeseca vidio sam ga aktivnog i veselog. Rekao je da koristi Optimus gel, da mu ga je unuk donio odnekud.

Omer T.

Imam i ja pozitivno iskustvo s proizvodom Optimus gel. Uvijek sam bila na injekcijama, a nakon što sam mjesec dana koristila Optimus gel, letim poput ptice!

Armela

Ovaj lijek je zaista fenomenalan. Liječio sam se prošlog ljeta (sin mi ga je donio iz Njemačke). Gihta više nema! Za sada nema novih upala. Iznenađen sam i sam. Osjećam se kao da opet imam 20 godina.

Bedro D.

Naručiti sada

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: