Mikotea od gljivica stopala i noktiju: pružite stopala lepotu i zdravlje!

Mikotea od gljivica stopala i noktiju: pružite stopala lepotu i zdravlje!

Gljivice na stopalima nisu samo estetski problem. One mogu značajno da otežaju i smanje kvalitet života. Nelagoda, svrab, perutanje, crvenilo, čirevi, neprijatni ekcem, pukotine, deformacije noktiju, neprijatni miris i slični simptomi čine nemogućim ignorisanje ovog problema. Prema statistikama, oko 90% ljudi pokušavaju sami da se izbore protiv ove nesreće i tako samo maskiraju simptome i ne uklanjaju uzrok infekcije. Danas u apotekama možete pronaći mnoštvo protivgljivičnih sredstava koja su veoma jeftina, ali imaju krajnje nisku djelotvornost. Ovo je ogromno tržište. Nadam se da možete da čitate između redova i shvatite šta želim da vam kažem.

Naručiti sada

Prvi simptomi koji ukazuju na postojanje gljivica na stopalima

  • neprijatni miris;
  • crvenilo, perutanje kože;
  • pukotine među prstima i na petama;
  • gruba, hrapava i zadebljala koža;
  • deformisane pločice noktiju – promjene u debljini, boji, obliku i strukturi nokta;
  • ekcem između prstiju, rane;
  • žuljevi, plikovi;
  • pojačano znojenje stopala.

Kako se riješiti gljivica i osigurati se?

Mikotea od gljivica stopala i noktiju: pružite stopala lepotu i zdravlje!

Trenutna situacija s preparatima protiv gljivica je prilično problematična. Naravno da postoje usko specijalizovana sredstva usmjerena na uklanjanje pojedinih simptoma. Postoje više ili manje djelotvorni preparati protiv određenih vrsta gljivične infekcije. Njihov osnovni problem je u tome što djeluju protiv konkretnog izazivača infekcije. A u mikrobiomu svakog čovjeka postoji oko 10-15 uslovno patogenih gljivica koje u pravilu ne izazivaju neprijatne simptome.

Danas postoji samo jedno rješenje koje omogućava uklanjanje gljivičnih infekcija. A to je proizvod protiv gljivica Mikotea. Klinička ispitivanja pokazala su izuzetne rezultate. Izvoz proizvoda je zabranjen sve dok ga ne bude dovoljno za sve stanovnike Crne Gore.

Naručiti sada

Zbog čega je Mikotea poseban? U čemu je razlika između njega i drugih sredstava protiv gljivica?

Mikotea od gljivica stopala i noktiju: pružite stopala lepotu i zdravlje!

Kao što sam već rekla, danas je ovo jedino djelotvorno rješenje protiv gljivica na svijetu. Ono pomaže da se u potpunosti unište patogene gljivice. Upravo zato ga međunarodni farmaceutski lanci i kompanije žele. U poređenju s drugim sredstvima protiv gljivica, on djeluje neposredno na cio niz gljivica koje dovode do razvoja ozbiljnih infekcija. Kada se u obzir uzmu problemi s dijagnostikom, Mikotea omogućava brzo uklanjanje cijele patogene flore. Već sam ranije govorila da je praktično nemoguće odrediti vrstu kojoj pripadaju gljivice koje izazivaju infekciju. Mikotea uništava i uklanja uzroke svih infekcija koji postoje na površini ljudske kože. Danas ne postoji drugi proizvod koji bi to mogao da uradi.

A ovo nije sintetičko, nego potpuno prirodno sredstvo koje uklanja i sprječava alergijske reakcije, nelagodu, svrab, neprijatni miris, stimuliše regeneraciju oštećenog tkiva pločice nokta, obnavlja mikrobiom i smanjuje djelovanje patogene flore.

Komentara danas

Ivana Veselinov

Isprobala sam ovaj proizvod. Noge su mi imale užasan miris i bilo je prosto nemoguće da se izujem. Kad bih se vratila s posla, obuću sam iznosila na balkon da se provjetri i stalno sam koristila dezodoranse za stopala, tretirala obuću, ali ništa nije pomagalo. Samo sam se uz Mikotea riješila neprijatnog mirisa i stalne suvoće kože. Konačno se osjećam slobodno!

Jagoda Vukić

I ja sam naručila Mikotea. Poštar mi ga je donio već sljedećeg dana. Na stopalima mi je koža bila suva, bilo je mnogo znakova upale, crvene fleke koje su me stalno svrbile i ljuštile se. Čaj sam kuvala prema uputstvu, pravila kupke i olakšanje sam osjetila već od prve primjene. Ranije nisam mogla ni da pomislim na otvorenu obuću, a sad nosim štikle i lijepe cipele.

Aca Božorović

Mojoj ženi su prije noge užasno smrdjele. Kad je morala da se izuje kod kuće ili u gostima, kao da je bio hemijski napad. Bilo me je sramota da idem u goste!!! Pravi užas!!! Za nekoga to nije ništa, ali ja sam već razmišljao o razvodu. A onda mi je drug predložio da proba Mikotea. Odmah sam naručio preko zvanične stranice. Ženi sam napravio opuštajuću kupku i polako se sve normalizovalo. Morala je da promijeni staru obuću jer smrad nikako nije bilo moguće ukloniti, a i rizik od povratka infekcije je bio veoma visok. Zato je sad sve kako treba, sad ima i više samopouzdanja i predlažu joj unapređenje na poslu!

Andrija Jovanović

Puno vam hvala! Kad sam ja počeo da koristim Mikotea, nisam mogao ni da zamislim da ću ikad imati ovakav rezultat. Prije mi se koža znojila, ljuštila se u komadima, među prstima sam imao pukotine koje su stalno krvarile i boljele. Boljelo me je kad hodam. Ali kada sam pronašao Mikotea, sve se promijenilo – koža je kao kod bebe, glatka i bez crvenila i rana, ništa me ne boli i ne svrbi. Hvala što ljudima govorite o ovom problemu. Od našeg porodičnog doktora nikad nećemo dobiti ovakve informacije.

Naručiti sada

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: