Hypertin protiv hipertenzije: potpune stabilizacije krvnog pritiska

Hypertin protiv hipertenzije: potpune stabilizacije krvnog pritiska

Hypertin

 

Kombinacija bilja sadrži glog, korijen valerijane, list breze, hajdučku travu, imeli i utiče na jačanje srčanog mišića i zidove krvnih sudova, normalizuje propustljivost malih kapilara i u krajnjem smanjuje rizik od pojave infarkta, moždanog udara i ateroskleroze. Uz to, Hypertin sadrži i vitamine C, A, B1, B2, B3 i B12 i još 50-ak vitamina, makro i mikro elemenata koji doprinose poboljšanju krvne slike i uništavanju masnih naslaga u krvi.

Naručiti sada

Nečistoće u krvnim sudovima mogu uzrokovati pojavu mnogih bolesti poput:

 1. Ateroskleroza. Sudovi prestaju funkcionisati: male žile su potpuno začepljene, a glavne sadrže velike naslage holesterola.
 2. Moždani udar. Poremećaji snabdijevanja krvlju u moždanom tkivu uzrokuju smrt nervnih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija.
 3. Hipertenzija. Nečistoće iz krvnih žila uzrokuju sužavanje lumena i povećanje krvnog pritiska.
 4. Proširene vene. Pojavljuju se unutar tijela, a ne samo na nogama (što je za žene alarmantno). Hemoroidi su posljedica venske dilatacije.
 5. Tromboza vena i arterija. Depoziti nečistoće iz krvnih sudova formiraju tromb i uzrokuju uništenje krvnih sudova, što može dovesti do smrti grupe ćelija iz organizma. Ako se tromb odveže i dospije u krvotok, može doći do začepljenja krvnih sudova u srcu, srčanog zastoja, što u 70% slučajeva uzrokuje smrt pacijenta.

Hypertin protiv hipertenzije: potpune stabilizacije krvnog pritiska

Naručiti sada

Rezultati istraživanja

 • Potpune stabilizacije krvnog pritiska (nestanak hipertenzije) – 98% ispitanika
 • Normalizacije srčanog ritma – 97% ispitanika
 • Prestanka glavobolje – 99% ispitanika
 • Poboljšanog vida – 74% ispitanika
 • Povećane efikasnosti liječenja hroničnih bolesti – 92%
 • Značajnog poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja – 99% ispitanika.

Naše istraživanje pokazalo je da čaj pozitivno utiče na:

 1. Migrene
 2. Oštećenja memorije
 3. Hronični umor
 4. Nesanicu
 5. Intimne probleme
 6. Poremećaj vida i sluha
 7. Visok krvni pritisak
 8. Poremećaje disanja i angina pektoris
 9. Blijedilo kože na nogama
 10. Bolove u mišićima i zglobovima

Mišljenje stručnjaka

Hypertin protiv hipertenzije: potpune stabilizacije krvnog pritiska

Ovaj čaj namijenjen je svima, naročito ženama i muškarcima koji su prešli 45 godina. To je dob u kojoj se masne naslage talože u krvnim sudovima, oni se potom skupljaju, dolazi do koagulacije i nerijetko do najgoreg. Začepljeni krvni sudovi i visok krvni pritisak glavni su uzročnici smrti u Evropi. Tu na scenu stupa Hypertin.

Doktor specijalista Miomir Nikolić, iz Univerzitetske bolnice u Manhajmu

Recenzije

Hypertin sam već kupio i testirao. Ja patim od visokog krvnog pritiska već 7 godina. Ne mogu se sjetiti tog vremena u životu kad sam imao normalan krvni pritisak. Na preporuku doktora, shvatio sam da moram da očistim žile. Nakon jednomjesečnog liječenja proizvodom Hypertin, krvni pritisak mi se vratio u normalu! Prošla su 2 mjeseca od kada više nemam povišen krvni pritisak.

Rasim

Ja takođe sam se liječilo sredstvom Hypertin mjesec dana. Osjećam se zdravije i jače. Osjećam se neuporedivo mlađe.

Aleksandar

Prije mjesec dana započela sam liječenje proizvodom Hypertin. Ponekad sam imala visok krvni pritisak i nepravilan srčani ritam. Koristim ga već 2 sedmice. Krvni pritisak se vratio u normalu. Osjećam se potpuno zdravo.

Vlatko

Naručiti sada

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: