Hemomax od bolesti gastrointestinalnog trakta: osjetite lakoću i zaboravite na bol!

Hemomax od bolesti gastrointestinalnog trakta: osjetite lakoću i zaboravite na bol!

Srpska jela su tradicionalno bogata mastima. U probavnom traktu masti stvaraju dobro okruženje za razvijanje i razmnožavanje bakterije Helicobacter Pylori. Helicobacter Pylori uzrokuje čir, gastritis, kolitis, grčeve, limfome i rak. Dokazano je da 90% nosioca bakterija nema nikakve simptome.

Čaj za prevenciju I LEČENJE BOLESTI GASTROINTESTINALNOG TRAKTA

Hemomax od bolesti gastrointestinalnog trakta: osjetite lakoću i zaboravite na bol!

 • Uklanja podrigivanje, žgaravicu, naduvenost stomaka i bolove u stomaku
 • Ubija bakteriju Helicobacter pylori i normalizuje mikrofloru
 • Pomaže da se rešite gastritisa i čireva
 • Poboljšava rad sistema za varenje
 • Sprečava razvoj raka

Kako funkcioniše Hemomax?

 • Plokavica, stolisnik
  Vraćaju sluzavi sloj, uklanjaju patogenu floru, poboljšavaju probavu, uklanjaju upalu i sprečavaju rak.
 • Korijen sladića, pastirska torbica
  Uklanjaju upalne procese, normalizuju kiselost, stimulišu peristaltiku, normalizuju probavu, jačaju zidove želuca i creva.
 • Kupina
  Normalizuje mikrofloru, inhibira patogene mikroorganizme, uključujući HP, sprečava njihovo razmnožavanje i pospešuje regeneraciju sluznice.

Kako se koristi Hemomax?

Hemomax od bolesti gastrointestinalnog trakta: osjetite lakoću i zaboravite na bol!

 • Stavite jednu kašiku u 200 ml ključale vode
 • Pokrijte, ostavite da odstoji 5-10 minuta i promešajte s vremena na vreme
 • Procedite i pijte 3-4 puta dnevno

Kome je sve Hemomax pomogao u rešavanju problema sa probavnim sistemom

Ratko

Bolujem od gastritisa već nekoliko godina. To je užasno – morate jesti po rasporedu i strogo se pridržavati dijete, morate da odustanete od masne i pržene hrane, inače sledi pogoršanje bolesti. Tokom svih ovih godina popio sam toliko tableta, o broju je jednostavno užasno razmišljati, a bolest se ionako uvek vraćala za mesec dana. Kad sam saznao za Hemomax, odlučio sam da riskiram i osećam se tako srećno zbog toga! Prošla su 3 meseca otkako sam završio tretman, i dalje se osećam odlično. Ponekad jedem i brzu hranu ili začinjenu piletinu koja mi je zapravo zabranjena. Tako je kul kada ne morate držati strogu dijetu!

Marija

Poslednjih nekoliko meseci sam se osećao užasno – sve vreme mi je bilo muka, žgaravica mi nije dala da spavam, a ponekad sam imao oštre bolove u donjem delu stomaka. Moj drug, koji je neuropata, predložio mi je da probam blago, ali efikasno rešenje koje se sastoji od prirodnih sastojaka – Hemomax. Čaj sam koristio prema uputstvu – po jednu šolju sveže pripremljenog napitka 4 puta dnevno. Trećeg dana sam se osećao bolje i na kraju sam mogao da zaspim bez žgaravice koje ranije nikako nisam mogao da se rešim. Sad završavam tretman i osećam se odlično, creva mi rade kao sat i zboravio sam na bolove. Od srca preporučujem.

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: